Ogovaranje je zabava u kojoj povremeno uživaju svi, no neki malo više i češće od ostalih

Naime, kod nekih horoskopskih znakova taj je poriv izraženiji i teže im je zadržati neku informaciju za sebe pa pred njima trebate pažljivo birati riječi, a evo i o kojim se znakovima radi:

Vodolija

Kao izrazito društveni znak, Vodolije vole s prijateljima dijeliti informacije iz svog života, ali i iz tuđih. Rado će prokomentirati sve teme, bez izuzetaka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im, ipak, najdraže intelektualne teme, u nedostatku istih podložni su i tračanju.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole provoditi u razgovoru s društvom. Strijelce pokreće ljubav, pa su im takve teme omiljene, a na tapeti se često nađu i bivši partneri i simpatije, te ljubavni problemi drugih, piše Index.hr

 Ovan

Ovnovi jednostavno vole tračati pa uvijek rado sudjeluju u takvoj aktivnosti te je često i potiču. U stanju su i preuveličati priču samo kako bi trač bio što sočniji. No, Ovnovi se često i jako trude sakriti tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz osobnog života.