Njemački proizvođač namještaja KARE Design, koji u franšiznoj mreži ima 150 prodavnica širom svijeta, proslavio je prvu godinu postojanja u BiH.

Rođendanska zabava upriličena je u Importanne centru u Sarajevu te je tim povodom organiziran VIP Party, ali i brojne pogodnosti za kupce poput nagradne igre, popusta od 30% na cijeli asortiman robe uz dodatni popust od 15% na narudžbe iz online kataloga KARE Designa te simbolični pokloni za sve zvanice.

 

KARE Design postao je prepoznatljiv brend u Sarajevu i cijeloj Bosni i Hercegovini, a uskoro otvara prodavnice u Mostaru i Banja Luci.

Izražavajući posebnu strast prema dizajnu KARE Design još od 1981. godine kupcima širom svijeta predstavlja namještaj, rasvjetu i asesoare, a u njihovoj ponudi možete pronaći s ljubavlju izrađene novitete koji izazivaju ”wow” efekat.

Ovo je prva KARE Design radnja u Bosni i Hercegovini. S obzirom na to da smo opstali na tržištu godinu dana, znači da Sarajevo ima sluha za Kare. Ovo je sofisticirani brend koji nudi dizajnerske stvari koje ne možete pronaći nigdje drugo – kazali su iz Kare Designa.

Ova nekonvencionalna kompanija striktno odbija uobičajene koncepte, radi strateški s osjećajem za tržište i osigurava nastavak uspjeha s revolucionarnim idejama za uređenje.

Vlasnici Jürgen Reiter i Peter Schönhofen kompaniju su osnovali još kao studenti, a kao vlasnici i menadžeri ostaju na čelu kompanije sve do danas.

KARE Design svoje prodavnice ima u preko 150 zemalja svijeta, u zemljama Zapadne Evrope, Centralne i Istočne Evrope, zemljama Bliskog istoka, Azije, Južne Amerike i SAD-a. Posljednja KARE Design prodavnica otvorena je u Los Angelesu, a Top KARE Design prodavnice nalaze se u Tokiju i Dubaiju.

U KARE Designu svako može pronaći proizvod kojim će oplemeniti svoj dom i poslovni prostor, te život učiniti ugodnijim.