Njega za kosu Luxurious COCONUT

Kokos je vječni trend u kozmetici, jer opija mirisom i uvjerava sa učinkovitom njegom.

Trenutno doživljava preporod i zbog nove popularnosti u prehrani.

U liniji Luxurious COCONUT su sabrani svi sastojci kokosa, pažljivo ukomponirani u odlične formulacije. Linija nudi sve za potpuno iskustvo njegovane kose, senzualnog mirisa i raskoš kokosa.

Njega za kosu Luxurious COCONUT djeluje iznimnom snagom čistih kokosovih sastojaka zbog kojih vaša kosa blista od ljepote i vitalnosti.

Luxurious COCONUT = 100% kokos

*Kokosovo ulje bogato vitaminima A, B i E potiče rast i obnovu oštećene kose i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja. Iznimno zaglađuje površinu vlasi, a učinkovito je i kod ispucalih vrhova.

*Ekstrakti kokosa osiguravaju intenzivnu vlažnost kose.

*Ekstrakt kokosove vode dobijaju iz mladih zelenih kokosovih oraha. Kosu i vlasište osvježava, njeguje i intenzivno vlaži.

Senzualni miris kokosa potpuno obavija vašu kosu i raspiruje slatke snove o tropskim krajevima.

Linija za vrlo oštećenu i suhu kosu bogato njeguje kosu iznimnom snagom kokosa. Svojim vitaminima bogato kokosovo ulje potiče rast i obnovu oštećene kose, dok ekstrakti kokosa i kokosova voda osiguravaju intenzivnu hidrataciju kose.

Linija Repair sa šamponom, balzamom i maskom za kosu obilno njeguje i obnavlja sa sastojcima kokosa, tako da je kosa ponovo sjajna i vitalna. Za dodatnu obnovu brine aktivni sastojak Keratrix koji vlaknu vlasi vraća snagu, obnavlja je, povećava otpornost i štiti njenu strukturu.

Šampon Repair čisti kosu i istovremeno je bogato njeguje.

Balzam za kosu Repair omogućava lakše raščešljavanje i obnavlja kosu, ali je ne masti.

Maska za kosu Repair namijenjena je vrlo oštećenoj i suhoj kosi, kojoj pruža SOS hranjivu njegu i novu vitalnost.

Ulje za kosu Repair za vrlo oštećenu i suhu kosu nudi trenutnu intenzivnu obnovu, a istovremeno ne masti kosu. Kokosovo ulje iznimno zaglađuje površinu vlasi, a učinkovito je i kod ispucalih vrhova.
Nanosi se na vlažnu ili suhu kosu, i ne ispire se.

Proizvodi su bez parabena, boja i tvari koje otpuštaju formaldehid.

Luxurious COCONUT linija proizvoda namijenjena je prvenstveno ženama koje obožavaju kokos, koje prepoznaju vrline i učinkovitost kokosove njege, te žele moderan i luksuzan proizvod za prihvatljivu cijenu.

U toku je darivanje na našim Instagram i FB profilima, te najsretnije dame mogu osvojiti poklon paket Luxurious COCONUT.