U Sarajevu je u ulici Alipašina 45a, Ciglane ovog proljeća počeo sa radom BRICK Fit Club, sasvim drugačiji fitness klub koji za cilj ima da svojim članovima pomogne u ostvarivanju njihovih fitness i životnih ciljeva, ponudi izvanredan doživljaj treniranja u inspirativnom ambijentu, uz uslugu, opremu i higijenu na najvišem nivou.


Smješten na atraktivnoj lokaciji u sarajevskom naselju Ciglane, BRICK Fit Club se prostire na dvije etaže sa preko 800m2, te se sastoji od potpuno opremljenog fitness studija i dvije sale prilagođene za sve vrste grupnih i individualnih treninga.

„Odabir pravog fitness kluba za Vas i Vaše potrebe je prvi korak u Vašem putovanju ka optimalnom zdravlju i zadovoljstvu. Bilo da ste osoba koja tek ulazi u svijet fitness-a ili iskusni vježbač koji želi svoj trening da podigne na višu razinu, u BRICK Fit Club-u možete pronaći sve ono što Vam je potrebno, a tu pored opreme, prije svega mislimo na susretljivo i stručno osoblje, koje je tu da Vama pomogne da pronađete svoj put do savršenog treninga, ishrane i zdravlja.“, kazali su nam iz menadžmenta kluba.

U sklopu fitness kluba se nalazi caffe i smoothie bar sa baštom u kojem naši članovi i ostali posjetitelji mogu predahnuti od napornog radnog dana i dobrog treninga, te uživati u savršenoj kafi, prirodnim sokovima i smoothie-ijima.


„Zajedno sa Vašim posvećenim personalnim trenerom možete probiti sve svoje barijere, izvući maksimum iz svog tijela i postati najbolja verzija sebe. U radu sa klijentima pristupamo holistički, te trening i plan ishrane prilagođavamo željama klijenta, njegovom načinu životu i zdravstvenom stanju. Naš program – Vaši rezultati.“ su riječi trenerskog tima BRICK Fit Club-a.


Inovativni grupni treninzi u BRICK Fit Club-u su idealan način da u društvu drugih vježbača i motivirajućih trenera odradite zabavan i efikasan trening, koji će Vas za kratko vrijeme zasigurno spremiti za nove izazove na privatnom i poslovnom planu.