Nina Badrić i Đurologija za kraj ljeta u Banjoj Luci

Pjevačica Nina Badrić održaće koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel za kraj ljeta, a samo dan nakon ovog muzičkog spektakla na istoj lokaciji nastupiće i Branko Đurić Đuro sa svojom “Đurologijom”.

Brojne uspjehe koji su se zaredali proteklih mjeseci, Nina Badrić odlučila je da proslavi na jedinstvenom koncertu, koji će se održati 13. septembra, na tvrdjavi Kastel u Banjoj Luci. Njeni novi singlovi “Rekao si” i “Volim te, volim” ruše sve rekorde slušanosti, a brojni ljetni koncerti bili su rasprodani. Tako će dolazak u Banja Luku biti vrhunac uspješne ljetne turneje.

Za Ninu je prošla godina bila posebna, u kojoj je osvojila top liste u regionu sa pjesmom “Rekao si”. Nakon velikog uspjeha autorske pjesme “Volim te, volim”, koja je ovog ljeta osvojila srca obožavalaca i kritike i trenutno se nalazi na vrhu svih top lista.

Jedna od najvećih diva ovih prostora osvojila je i brojne nagrade, a među njima i onu za pjesmu godine za hit “Rekao si”, te je proglašena pjevačicom godine po izboru nekoliko medija širom regiona. Mnogo je razloga za druženje sa Ninom na Kastelu, 13. septembra ove godine, sa početkom u 20:30 sati.

Nakon večeri romantičnih pjesama, slijedi veče humora, 14. septembra, kada će od 20:30 sati, na Kastelu nastupiti Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom “Đurologija”.

Oborio je sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našem regionu, predstava je do sada igrana 250 puta, sa preko 200 000 posjetilaca, ali još uvijek ne prestaje da oduševljava publiku. Sve koji još nisu pogledali ovu kultnu predstavu, ali i “ponavljače” koji dolaze ponovno da uživaju, Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha, ovoga puta uz Đurine prijatelje goste.

Ulaznice za oba događaja su u prodaji u sistemu kupikartu.ba i na platou ispred robne kuće Boska.