Septembar je mjesec novih početaka i novih radnih pobjeda, vrijeme kada na sebi još uvijek osjetimo svježinu godišnjeg odmora, ali i toplinu zadnjih ljetnih dana. Najčešće tek nakon odmora shvatimo važnost pauze, fizičke, ali i one mentalne. Jadranska obala, Italija, Grčka, Špania samo su neka od mjesta koje smo posjetili ili želimo posjetiti, a najčešće iz jednog razloga – svi uživamo u mediteranskoj lakoći života ovih destinacija.

Miris mora i borova, popodneva u hladu, zvuk cvrčaka, svježina citrusa i zrake sunca na licu te opuštene večeri idealan su scenarij u kojemu bismo voljeli uživati više puta tijekom godine. Upravo na to mislili su tvorci Limone, blago gazirane i negazirane limunade s dodacima limete, mente, zove ili đumbira i meda. Boca puna Mediterana, kako drugim imenom zovu Limonu, uči nas mediteranskoj umjetnosti života kroz tradicionalne kombinacije okusa.

 

Blago gazirane Limona Original (limun, limeta) i Limona Mint (menta) ili negazirane Limona Elder (zova) i Limona Ginger & Honey (đumbir i med) pozivaju vas da se prisjetite mediteranske lakoće života i svaki dan uzmete minutu za sebe. Limonin Instagram profil @limonamediterranean na tjednoj bazi vodi nas u trenutke opuštanja i odmak koji je u ovom žurnom vremenu prijeko potreban.

Više o proizvodu, kao i zanimljive cocktail kombinacije s Limonom u kojima možete uživati u kućnoj atmosferi pronađite na stranici limona.eu

Fotografije: Obala Grupa