U prelijepom ambijentu Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja u Sarajevu 8. augusta 2019., održat će se tradicionalni Ladies & Gentlemen gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene elite.

Ova glamurozna večer ima za cilj promociju međusobnog osnaživanja i podrške jednih drugima, bilo da se radi o supružnicima, poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama ili drugim porodičnim bliskim vezama.

Ladies & Gentlemen jedinstveni ljetni eventi održavaju se svake godine u dva bh. grada, Sarajevu i Tuzli i okupljaju više od 800 zvanica.

Eventi se održavaju pod pokroviteljstvom Ladies In Magazina, odnosno istoimenog projekta pod čijim se okriljem održavaju najbolji networking događaji u zemlji. Novitet je da su se od ove godine počeli održavati i u Hrvatskoj.

Centralni dio programa eventa uvijek je i Ladies & Gentlemen panel, ove godine na temu: ”Creating Future Together”. U njemu će sudjelovati poznati i utjecajni bh. parovi Senka i Almir Kurt, Vesna Beganović i Berin Tuzlić, te Lejla i Haris Zvizdić, koji će podijeliti svoje iskustvo kako i koliko je važna podrška supružnika za uspješan privatni i poslovni život.

Nakon centralne teme i panela, uslijedit će i Ladies & Gentlemen Fashion Show na kojem će biti predstavljene najnovije kolekcije modnih brendova Astra & Borovo, Deichmann i Lindex.

Muzički performans povjeren je sjajnom dvojcu ”Mirza & Panduri”, dok će gosti dodatno uživati i u aktivnostima sponzora i prijatelja projekta koji će se pobrinuti za nezaboravno iskustvo kroz posjetu Gorenje No Frost kutku, promociji novog piva Kronenbourg Blanc, promocijama kompanija: Hemofarm, Ledo, Mak Zara, cvjećara Vjetrenjača, Milka, NLB Banka, Swarovski i prirodne kozmetike Gloria. Za piće dobrodošlice i osvježenja pobrinut će se prijatelji projekta: Zonin, Red Bull, Jana, Sarajevski kiseljak, Carlsberg i novi brend konjaka na našem tržištu Meukow.