Sigurno znate da već neko vrijeme koristim Subrina proizvode za njegu kose i da sam o tome pisala u nekoliko navrata. Koliko sam prezadovoljna o tome govori moja kosa, i gdje god da se pojavim dobijem samo komplimente. 

Ono što je najbitnije kad su Subrina proizvodi u pitanju je da na tržištu ne postoji bolji odnos cijene i kvalitete, a to vam garantujem svojom kosom.

Subrina je moj prvi izbor za njegu kose i posebno izdvajam liniju koja nosi naziv Recept.

Subrina Recept proivodi kreirani su na prirodnoj bazi koji jačaju korijen kose, čineći je jačom i otpornijom.

Pored svih preparata za sjaj kose bitno ju je dubinski hraniti, baš kao što je to potrebno i sa kožom tijela i lica.

Svima dobro poznat gubitak kose je noćna mora, to može biti uvjetovano sa više faktora, a kad sam ja u pitanju to se dešava sa promjenom godišnjeg doba. Gubitak kose u količini otprilke 50-60 vlasi dnevno je sasvim normalna pojava, međutim kad to prelazi optimalno opadanje onda vam je potreban dobar saveznik u toj borbi.

Moj najbolji saveznik svakako je Subrina Recept protiv opadanja kose.

Subrina Recept šampon protiv opadanja kose sadrži dobitnu kombinaciju sastojaka koji jačaju kosu i smanjuju prekomjerno opadanje. Ekstrakt hmelja smanjuje prekomjerni gubitak kose, a ekstrakt prosa jača kosu i osigurava folikulima vlasi dovoljno energije što omogućava novoj kosi da brže raste. Šampon njeguje moju kosu i vraća joj energiju.

Uvijek volim istaći da su ambalaže Subrina proizvoda jako lijepe i kvalitetne, i to je ujedno i prva stvar koju primjetim kada kupujem preparativnu kozmetiku. Moram pohvaliti Subrinu koja je posljednjih godina radila na dizajnu ambalaža, sviđa mi se cjelokupan izgled, opis proizvoda, sastojci i ostali podaci su pregledno ispisani na kvalitetnim naljepnicama sa obje strane. Ja sam detaljista koji takve stvari primjećuje i zaista sve pohvale ovom brendu idu za dizajn.

Moj Subrina Recept dolazi u praktičnom pakovanju od 400 ml, što je odlično i trajaće vam dugo.

Šampon je bez silikona što je veliki plus, miris je predivan i jako prijatan, osvježavajući. Subrina Recept šampon ima sasvim normalnu konzistenciju, nije previše gust, ali ni pretjerano rijedak i jako lijepo se dozira.

Nakon pranja, kosa je izuzetno sjajna, to sam primjetila odmah nakon prvog korištenja, ne mrsi se previše i jako lijepo se oblikuje.

Što se tiče opadanja rekla bih da ovaj šampon definitivno pomaže kod onog klasičnog, sezonskog opadanja kose koje je kod mene već godinama izraženo, odlično njeguje kosu, daje joj energiju i dodala bih, da moja kosa nakon potrošenog pakovanja mnogo, ali mnogo manje opada!

Već sam govorila da je kosa pola ljepote.

Ne mora biti ekstremno duga, ali ono što mora biti je njegovana, sjajna i jaka.

Njega počinje iznutra. Sjajite onoliko koliko ste sretne. Radite na sebi i oko sebe, i uz sve to, jedan zamah zdravom kosom vašu okolinu će ostavit bez daha.

Hvala Subrini što nas čini još ljepšim i zadovoljnijim svojom sjajnom linijom za njegu kose.