Jägermeister main stage, ljubiteljima odličnog provoda sa ekipom pod vedrim nebom, na OK festu donosi dobro poznata imena iz regije. Brkovi, Edo Maajka, Dubioza Kolektiv, Helem Nejse, Partibrejkerski, Pips Chips i Videoclips….. samo su neka od imena koja će donijeti nezabooravan provod od  12 do 14 jula na Tjentištu.

Zadnji dan Jägermeister main stage donosi posjetiteljima internacionalnu zvijezdu, grupu Franz Ferdinand. Škotski bend, osnovan u Glasgowu 2002 godine, u svojoj karijeri slovi kao jedan od napopularnijih rock bendova novijeg doba. Tokom svoje karijere nominovani su i osvajali nekoliko Grammy nagrada, nominovani su za MTV nagrade, a osvojli su dvije Brit Award nagrade za najbolju britansku grupu. Pored toga njihove turneje su ispunjene do zadnjeg mjesta, a njihovi karizmatični nastupi obećavaju dobar provod.

Vrelu atmosferu OK festa osvježiti će uvijek savršeno hladni Jäger shotovi koje možete pronaći u Jäger zoni, a i ove godine imati ćete priliku oslikati tijelo privremenim tetovažama. Ispišite na ruci ime omiljenog benda ili pjesme, naš crtač ispuniti će vaše želje.

Vidimo se na Tjentištu!