U petak, 05.07. 2019. godine brazilski brand cipela ”Melissa” proslavio je svoj 40., a u BiH prvi rođendan.

U modernom ambijentu ”Melissa” store, koji se nalazi u ulici Danijela Ozme 1, posjetiteljice su uživale u osvježavajućim koktelima uz dobru muziku, te su imale priliku uživati u velikom i šarolikom izboru cipela u svim varijantama.

Na proslavi prvog rođendana prisustvovale su brojne klijentice i kolege, između ostalog uvijek otmjena Diva is back (Erna Saljević), te mlada sarajevska glumica Elma Juković .

Cipele poznatog brazilskog brenda napravljene su od hipoalergijske plastike, mogu se reciklirati, a najbolje od svega je to što mirišu. ”Melissa” je poznata po saradnji sa globalnim zvijezdama dizajna, kao što su Vivienne Westwood, Jason Wu, Baja East, arhitektonskim dvojcem Humberto i Fernando Campana i mnogim drugim kreativcima iz svijete mode i umjetnosti. Ljubazno osoblje Melisse nam je također otkrilo da nas u novoj kolekciji za jesen/zimu 2019./20. očekuju nove uzbudljive kolaboracije.

Unutrašnjost cipele je od materijala koji podsjeća na memorijsku pjenu, što dodatno doprinosi udobnosti. Lako se održavaju i ne zahtijevaju nikakvu specijalnu njegu.

Ovo su cipele s kojima ćete doživjeti ljubav na prvi pogled i ne brinite, udobnost je zagarantovana jer se mekana plastika prilagođava obliku vašeg stopala.

Melissa BiH možete pratiti i online na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu @lovemel_bih.