Ladies In event, koji se svaki mjesec održava u četiri bh. grada (Sarajevo, Tuzla, Mostar i Banja Luka), promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga, te okuplja pripadnice nježnijeg spola na jednom mjestu pružajući priliku za razmjenu iskustava i upješnih poslovnih, ali i životnih priča. Ovaj omiljeni projekt bh. dama doživio je još jedan procvat. Naime, u saradnji s Woman in Adria Ladies In event nedavno se održao u Splitu i Osjeku

Narodno pozorište u Tuzli sinoć, 26.06., bilo je u znaku promocije ljubavi, humanosti, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoložene i šarmantne Tuzlanke, onda možemo reći da je i ovaj Ladies In ispunio sva očekivanja.

Naravno, ni ovoga puta na Ladies In druženju nisu izostavljene promocije, pokloni, degustacije, vrhunska muzika, odlična zabava i networking, jer sve je to ono što Ladies In zajednicu čini onim što jeste. Oko 300 dama prisustvovalo je eventu, a nakon ugodnog druženja pripadnice ljepšeg spola uživale su u predstavi  Mirišu li Jorgovani u New Yorku.

Naime, radi se o predstavi koja je rađena prema tekstu Miodraga Žalice, a režiju je potpisao Alen Šimić. Napisana je 80-ih godina prošlog vijeka, koji je i danas posebno aktuelan jer govori o migracijama ovdašnjega stanovništva u potrazi za boljim životom.

Projekt su podržali:

Sarajevski Kiseljak

Vinarija Nuić

Red Bull

Restoran Royal

Prirodna kozmetika GLORIA

IQOS

Sefice

Urban Home

Parfumerija Plaza

Hotel President

Vegamix

Milka

Ladies in magazine