Kozmetika Afrodita u predivnoj bašti Kišobran u Sarajevu proslavila je peti rođendan svoje ljetni hit – MARMELADE. Kao novi hit ljeta Kozmetika Afrodita povodom proslave je lansirala MARMELADA NATURAL, proizvod za idealnu ljetnu pustolovinu uz prirodnu njegu kože i savršeno preplanuli ten!

Sve je počelo prije 5 godina. U Kozmetici Afrodita pronašli su inspiraciju za novi proizvod kod baka. U njihovo vrijeme još nisu poznavali i koristili proizvode za sunčanje u ljetnim mjesecima, ljudi su za sunčanje upotrebljavali maslinovo i orahovo ulje. Koža nije bila zaštićena od UV zraka, ali je dobila lijep i preplanuli ten.

A lijepi, tamniji ten volimo i danas, zar ne?  Tako je rođena prva MARMELADA, napravljena na bazi prirode.  Za mazanje sunčevim zrakama i vitaminom D ujutro ili kasno poslijepodne, kada sunce nije prejako. Proizvod koji je jedan od najtraženijih Sun Care proizvoda među potrošačima u cijeloj Adria regiji nakon pet godina dobija novog člana „marmeladne porodice – NOVU NATURAL MARMELADU.

Kozmetika Afrodita snažno vjeruje u moć prirode te je potpuno prirodni sastav ovog noviteta oduševio i slovenski Institut za kontrolu i certificiranje prirodne kozmetike. Ovaj proizvod iz Afroditine SUN CARE linije označava prekretnicu u razvoju prirodne kozmetike i proizvoda za sunčanje sa svojom certificiranom 99% prirodnom formulom za brzo dobivanje prirodnog i preplanulog izgleda! Uz vrhunski njegujući kompleks iz čiste prirode: jojobino, maslinovo i kokosovo ulje te karite i kakao maslac hrani kožu i poboljšava njenu elastičnost te čuva njen zdrav i blistav izgled.

MARMELADA NATURAL je idealna za kombinovanje s još nekoliko ljetnih osvježenja i proizvodima za zaštitu od sunca iz Afroditine SUN CARE linije.

SUN CARE COCO JOY maglica za tijelo također posjeduje certifikat prirodne kozmetike i pravi je koktel s idealnim udjelom aloa vere i kokosa. COCO JOY bez dileme gasi žeđ baš svake kože uz izuzetno blagotvoran učinak na kožu pocrvenjelu od sunca te impresionira privlačnim mirisom kokosa.

Za sve ljetne entuzijaste koji puno vremena provode na otvorenom Afrodita predstavlja kremu za sunčanje SUN CARE SPORT. Ova krema sadrži zaštitni faktor 30, vodootporna je, čuva SPF zaštitu čak i u vodi, a lako se nanosi čak i na vlažnu kožu, brzo se upija i ne ostavlja masan trag.

Peti rođendan AFRODITA MARMELADI čestitale su poznate influencerice i predstavnici medija, koje prate Afrodita SUN CARE proizvode sa oduševljenjem.