Cockta Free je nova članica Cocktine porodice koja i bez šećera osvaja legendarnim okusom. Nova je verzija omiljenog osvježavajućeg napitka zadržala svu puninu originalnog okusa Cockte, baziranog na prirodnim biljnim ekstraktima, a oslobodila se šećera i kalorija.

Svjetski trendovi govore kako se broj ljudi posvećenih zdravijem načinu života stalno povećava, a Cockta ti sada nudi novi način za uživanje u omiljenom okusu i osvježenju ali bez šećera. Nova Cockta Free idealan je izbor za sve one koji ne žele ili ne smiju unositi šećer, a vole Cocktinu autentičnu aromu.

Cocktin jedinstveni spoj okusa potpuno se zadržao u novoj verziji omiljenog pića. Koktel od prirodnih biljnih ekstrakata i šipak novoj verziji daju poznatu aromu koji volimo, bez šećera i kalorija. Baš kao i Cockta Original, nova Cockta Free ima prirodni CO2 koji donosi izniman osjećaj svježine, a ne sadrži kofein.

Cockta ne pristaje na kompromise kada su u pitanju okus i kvaliteta. Bez kompromisa jedizajn ambalaže. Nova bočica Cockte Free dolazi s potpuno pročišćenim monokromatskim dizajnom kojim dominira bijela boja pa u svojoj jednostavnosti zrači profinjenošću.

Nikad nije bilo lakše slijediti svoje izbore jer Cockta Original i Cockta Free pružaju isti prirodni osvježavajući užitak pa svako može odabrati verziju koja najbolje odgovara njihovom životnom stilu i željama.