Ladies In event, koji se svaki mjesec održava u četiri bh. grada (Sarajevo, Tuzla, Mostar i Banja Luka), promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga, te okuplja pripadnice nježnijeg spola na jednom mjestu pružajući priliku za razmjenu iskustava i upješnih poslovnih, ali i životnih priča.

Ovaj omiljeni projekt bh. dama doživio je još jedan procvat. Naime, u saradnji s Woman in Adria 31.5.2019. Ladies In event održat će se u Splitu.

U Splitu, dame će uživati u premijeri baleta O jednoj mladosti u kojoj će baletni ansambl HNK Split oslanjajući se na dramaturgiju filma Le bal iz 1983. godine, kojeg je režirao slavni Ettore Scola, odvesti na putovanje kroz vrijeme u jednoj jedinoj plesnoj dvorani, koja kroz desetljeća mijenja interijere i muzičke ukuse, ali čežnje generacija ostaju iste.

Agenda:

19.00-20.15 Networking uz catering i poklone sponzora

20.30 -21.30 Balet “O jednoj mladosti”

Za sudjelovanje na događaju potrebno je prijaviti se putem obrasca, koji možete pronaći na portalu Woman In Adria.  Ulaznica uključuje sudjelovanje na druženju prije predstave, poklone sponzora i predstavu.

Lokacija:  HNK Split, Trg Gaje Bulata 1

Cijena ulaznice po osobi:

Women in Adria članice: 50 kn s PDV-om

Izvan Women in Adria mreže: 80 kn s PDV-om