Postoje oni filmovi koji na nas ostave poprilično veliki dojam, a upravo takav je i “Tri metra iznad neba”. Sigurno ne postoji osoba koju nije dotakla ova ljubavna priča između dvoje mladih ljudi koji pripadaju različitim svjetovima zbog čega njihova ljubav prolazi kroz brojna iskušenja, a uskoro bi mogli ponovno u njoj uživati i to u vidu serije!

Ma koliko god to možda bilo čudno, oduvijek je pravilo da sretne ljubavne priču nisu baš interesantne te je nekako u ljudskoj srži da zajedno s glavnim junacima prolazimo kroz sve peripetije koje im se pronađu na putu.

Film “Tri metra iznad neba” ljubavna je drama između Babi, djevojke iz više klase društva i poprilično stroge obitelji i Hachea koji je neposlušni mladić, poprilično nagao, pomalo neodgovoran i strašno zgodan.

Ova ljubav u isto vrijeme je nemoguća, ali i neminovna, stoga oboje po prvi puta ugledaju lice prave ljubavi. No, ljubav na prvi pogled nije se dogodila samo likovima iz ovog filma, već i publici širom svijeta koju bi mogla obradovati vijest da ćemo ponovno ovu ljubavnu priču pratiti u seriji.

Kako je film nastao prema knjizi Federica Moccia, “Tre Metri Sopra Il Cielo”, tako postoji i italijanska verzija koja je zapravo originalna, pa se i sama radnja ove nove serije odvija u Italiji. Glavni protagonisti će biti Sally i Ale čijoj ljubavi na put stane činjenica da dolaze iz različitih svjetova, a nama ne preostaje ništa drugo nego strpljivo čekati njen početak i ovoga puta se nadati sretnom kraju! (fashion.hr)