Preporuke

 Raj u raju – turistička oaza

Eko selo Raj u Raju nalazi se 8 km od grada Konjica, u podnožju planine Prenj. Objekt je okružen netaknutim planinama i rijekama, te predstavlja idealno polazište za brojne aktivnosti na otvorenom. U sklopu ovog kompleksa na raspolaganju su teniski teren i fitness centar. Samo 2 km od ove atrakcije udaljeno je Jablaničko jezero. Za ljubitelje ribolova ovo je neponovljiva oaza, za zaljubljenike u ljekovito bilje prirodna bašta u kojoj je sve na dohtav ruke, za ovisnike o adrenalinu tu su Neretva i Prenj. Slobodan vikend idealan je za odlazak u istraživanje ove turističke oaze s dragim osobama.

 Vjetrenica, hercegovačko čudo

Ukoliko još uvijek niste posjetili najpoznatiju i najveću pećinu u našoj zemlji, onda je vrijeme da to učinite. Vjetrenica je zaštićeni spomenik prirode i turističko odredište u jugoistočnom dijelu Hercegovine. Smještena je 300 m istočno od Zavale, na zapadnom rubu Popova polja, u današnjoj općini Ravno, te 12 km udaljena od mjesta Slano na obali Jadranskog mora, odnosno 50 km od Trebinja.

 Njegovana uz Origins

Na bh. tržište stigao je jedan od poznatijih kozmetičkih skin care brendova iz grupacije Estee Lauder Companies. Origins nudi bogate teksture oplemenjene mirisom čiste prirode koje pružaju esencijalna ulja. Proizvodi su formulirani bez parabena, mineralnih ulja, propilenglikola, petrolatuma, parafina, DEA, sastojaka životinjskog porijekla… Zablistajte ovog proljeća uz ovaj sjajni beauty proizvod.

Ruksaci su must have proljetne sezone

Jedna od najpraktičnijih torbi koju možete dodati u svoju proljetnu garderobu je ruksak. Oni su savršeni za modernu i praktičnu ženu. Prilagođeni su damama u pokretu, jer su idealne veličine i u njih može stati sve šta vam je za taj dan potrebno. Pored toga, osvježit će i vašu modnu kombinaciju, te učiniti da izgledate idealno.