Iako je zdravo voljeti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta je ljubav malo izraženija nego kod drugih

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju voljeti nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima riječ:

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijim, najposebnijim i općenito boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lijepe stvari i lijepe ljude, a trude se i same biti najljepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer vole biti u centru pažnje, a kada nisu, potrudit će se da budu. U stanju su hvaliti i sami sebe, te često napuhati priče o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopće i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer vjeruju da su od drugih bolji u svemu. No, iako za sebe vole misliti da su omiljeni u društvu, istina je najčešće posve suprotna jer rijetki se mogu nositi s njihovim egom. (Index.hr)