Koncept prostor 4 sobe gospođe Safije je svoj aprilski program „Kod Safije s proljeća“ koncipirao tako da sva čula uživaju – pa i šesto.

U srijedu, 17.04., biti će otvorena izložba fotografija “Refleksije i kontemplacije iz Indije” Zorana Milišića, koja je svojevrsno intimno i inspirativno putovanje kroz traženje istinskog Sebe u mističnoj Indiji. Milišić je nizom od 20 neobično snažnih fotografija s ovog putovanja objektivom kamere ovjekovječio trenutke u kojima će pažljiv promatrač, osim ljepote, pronaći djelić vlastitog putovanja i potrage za vlastitim Sobom. Izložba će ostati otvorena do juna, a počinje druženjem i razgovorom s autorom Milišićem, poznatim kineziologom i stručnjakom Mai-Tri metode iz Sarajeva.

U petak, 19.04., na degustacijskoj večeri će biti predstavljena nova, autorska jela 4 sobe gospođe Safije i rezidentnog Chefa, Ivana Zmijarevića. Meni od šest sljedova koji uključuje mesna, riblja i vegeterijanska jela, uz neizostavan desert i pozdrav iz kuhinje, inspirisan je mediteranskom kuhinjom i rezultat je višemjesečnog rada na novim okusima, aromama i kombinacijama namirnica.

Da bi sva čula uživala, kako kažu kod Safije, uz hranu idu dobra vina po preporuci kućnih sommeliera, ali i muzika: uživo, nastupiti će Muki i Esma, sa posebno pripremljenim repertoarom.

Više informacija o ovim dešavanjima potražite na službenoj Facebook stranici 4 sobe gospođe Safije.