Iako možda mislite da nema tog beauty trika za koji niste čule u današnjem svijetu krcatom beauty influencerima i vizažistima slavnih, dopustite nam da vas uvjerimo u suprotno

Ako ste u nekim trenucima nakon šminkanja poželjele da vam, npr., oči izgledaju veće ili jednostavno cjelokupni make-up svježije, možda će vam baš ovi trikovi u tome pomoći.

Nanesite highlighter iznad obrva 

Ovaj će potez instantno vizualno podići vaše obrve i otvoriti vaš pogled.

Kremasto rumenilo nanesite prije tekućeg pudera

Kako rumenilo ne bi bilo prva stvar koju neko uoči na vama, umjesto onog u prahu posegnite za kremastim rumenilom te ga nanesite prije tekućeg pudera kako biste postigle što prirodniji izgled.

Nanesite maskaru i površinu trepavica

Da biste izvukle maksimum iz svojih prirodnih trepavica, savjetujemo vam da prvo nanesete maskaru s gornje strane pa tek nakon toga na uobičajen način, odnosno odozdo.

Posvijetlite područje oko nosa i usana

Kako biste u trenu izbrisale nekoliko godina s vašeg lica te mu pružile odmoran i svjež izgled, nanesite korektor na područje oko nosnica i kuta usana i dobro ga utapkajte prstima. Bilo bi idealno kada bi to bio korektor laganije prekrivne moći s nešto sjajnijim završetkom.

Olovku za oči nanesite samo na vanjski kut oka

Za dojam većih očiju, olovku stavite samo na vanjske kuteve očiju te je lagano razmažite prstom prema unutarnjim kutevima. (Index.hr)