Tri zvjezdana znaka mogu se veseliti nadolazećim sedmicama. Pred njima su mjeseci prosperiteta – na ličnom i poslovnom planu.  S prvim cvijećem i toplijim zrakama sunca dolaze i mnoge promjene. Svejedno je li riječ o poslu ili privatnom životu – na ova tri znaka zodijaka će promjene jako djelovati – u pozitivnom smislu! 

Bik 

Ako s nečim niste zadovoljni, bez obzira je li to u vašem privatnom ili poslovnom životu, sada je pravo vrijeme za promjene. Vaša snažna osobnost preuzet će kontrolu te se pobrinuti da donesete važne odluke. Nemojte pri tome zaboraviti da uzmete dovoljno vremena za sebe.

Rak 

Nemate više volje čekati da se problemi riješe sami od sebe. Bilo da je riječ o ljubavi, porodici ili na poslu: odmah ćete preuzeti sudbinu u svoje ruke. Ovo proljeće imat ćete pune ruke posla – ali ćete zato u ljeto moći uživati punim plućima!

Djevica

U proljeće ćete pronaći novu energiju – kakvu već dugo niste osjetili! Bit ćete učinkovitiji na poslu, osjetit ćete navalu kreativnosti i bit ćete izuzetno motivirani. Sve su to stvari važne za postizanje željenih poslovnih ciljeva. Trebate samo malo pripaziti na finansije, odnosno nemoj te trošiti na nepotrebne stvari. Onda će se vaš napor isplatiti. (24sata.hr)