Ovi znakovi ne mogu pustiti da nešto ostane neodgovoreno ili neispravljeno. Uložit će vrijeme i energiju kako bi otkrili istinu, ispravili grešku i dostigli svoje ciljeve

1. Ovan

Ovnovi se mogu toliko fiksirati na ono što žele da su skloni raditi stvari o kojima nisu dobro promislili. Taj cilj postaje Ovnov cjelokupni fokus, i zbog njihove tvrdoglavosti, neće stati dok ga ne ostvare. Bez obzira na posljedice, na kraju mora biti po njihovom.

2. Djevica

Ono što Djevice najviše od svega mrze je ne znati odgovor na neko pitanje. Bilo da je u pitanju sitnica ili nešto veliko, Djevice će napraviti sve što mogu kako bi saznale što se događa. Iako su ljudi često skloni ostaviti stvari takve kakve jesu i ići dalje, Djevica to ne može. Ona će napraviti sve u svojoj moći da se više nikad ne nađe u situaciji da nešto ne zna. Rođenim istraživačima nijedna tajna neće ostati skrivena.

3. Lav

Lavovi ni u ludilu neće dopustiti da se stvori lančana reakcija koja njima ne odgovara. Ako predosjete da je nešto krenulo loše ili da im neko ne govori istinu, oni će se bez razmišljanja baciti na rješavanje misterije.
Snažni, hrabri i uvijek spremni za akciju Lavovi su uvijek dio rješenja za svaki problem. Nisu lijeni i nikad ne bi ignorirali ono što se oko njih događa i dopustili nekom drugom da rješava ‘probleme’.

4. Blizanci

Ako neko nešto pred njima skriva ili izbjegava neke teme, Blizancima će to odmah potaknuti interes i želju da dublje kopaju kako bi otkrili o čemu se radi. Oni uvijek znaju šta treba pitati, koje korake trebaju poduzeti, imaju energije i dovoljno su fokusirani da naprave šta se mora napraviti. Blizanci nikad neće dopustiti nekome da lažima povrijedi druge ljude. Njih vodi želja za otkrivanjem istine.

5. Bik

Ako Bik u nešto nije siguran ili misli da se od njega nešto krije, on će svu svoje energiju i vrijeme uložiti u otkrivanje misterije. Uopće nije bitno koliko vremena će mu trebati da otkrije istinu, popravi problem ili razotkrije prevaru.
Nakon što se uključe u rješavanje problema, žilavi su i nepopustljivi. Budući da su Bikovi jako tvrdoglavi, teško da će pustiti da istina ili rješenje problema ostane neotkriveno.

6. Jarac

Iako su jako oprezni i praktični, Jarcu koji traži odgovore odgovore nijedna prepreka nije dovoljno velika da ga u tome zaustavi. Ako žele odgovore, voljni su si dati truda. Svjesni su da će situacija s vremenom biti sve gora ako ne riješe problem, piše portal Your Tango.
Puno bolje je tražiti odgovore i popraviti nastalu štetu nego čekati u nadi da će vrijeme ispraviti stvari. (24sata.hr)