Na naše iznenađenje u celebrity svijetu počelo se šuškati da se slavna filmska diva i humanitarka Angelina Jolie zaručila za milijardera

Tako je, tvrdi se, kako glumica, redateljica i ambasadorica UNHCR-a, ne samo da izlazi s misterioznim bogatašem, već i da će uskoro ući u brak s njim u Francuskoj.

Life & Style časopis je, kako se izvještavaju, objavio ovu priču na naslovnoj stranici, tvrdeći da će svadba biti u Chateau Miravalu (gdje se udala za Brad Pitta 2014.), te da je Pitt (s kojim je još uvijek tehnički u braku) saznao preko dijeteta Shiloh.

Međutim, izgleda da su glasine upravo to, samo glasine. Izvor blizak majci šestero rekao je da 43-godišnjakinja trenutno živi svoj najbolji “single” život.

Angelina se trenutno nije u ozbiljnoj vezi, i to je u redu – objasnio je prijatelj. Prošla je usamljenu fazu nakon što se razdvojila s Bradom, ali je to prešla zahvaljujući ljubavi i pozornosti svoje djece. Nije spremna se s nekim ozbiljno viđati dok se njezin razvod s Bradom ne dovrši. Do tada, nastavit će se brinuti o djeci i radu.” (elle.hr)