Organizirate ili učestvujete u projektu u Dubrovniku i okolini? Tražite smještaj s radnim prostorom za vaše partnere ili zaposlenike? Potrebna vam je udobnost s vrhunskom uslugom, modernom tehničkom podrškom i dodatnim prostorima za organizaciju projekta? Dozvolite da vam predstavimo One Suite Hotel, moderno opremljeni design & art aparthotel, koji je svega deset kilometara udaljen od Dubrovnika.


 

Filmska industrija i industrija zabave prepoznale su Dubrovnik kao idealnu prirodnu kulisu za moderne, historijske i futurističke spektakle. Svi pronađu kutak u arhitekturi, historiji i kulturi ovog slavnog grada slobode.

Sve na jednom mjestu

Smješten u Srebrenom, na pola puta između Dubrovnika i zračne luke Čilipi, Hotel One Suite ima sve što je potrebno za uspješnu produkciju i organizaciju bilo koje profesionalne domene. Dovoljno je blizu svim sadržajima i gradskoj vrevi, a opet dovoljno daleko za intiman i miran boravak kao i posvećenost organizaciji poslovnih obaveza.

Hotel je projektirao internacionalno priznati arhitektonski studio 3LHD. Posebno pažnju prilikom izgradnje posvetio je modernom i funkcionalnom uređenju enterijera i eksterijera. Čiste linije, smještajne jedinice pune svjetla sa zajedničkim prostorima kontrastno tamnijima savršeno zaokružuju ugođaj.

Hotelski namještaj nosi potpis najboljih hrvatskih dizajnera. Dio enterijera svakog apartmana ukrašen je umjetničkim djelima akademskih umjetnika s dubrovačkog područja, što One Suite Hotel čini svojevrsnom malom umjetničkom galerijom “Art in One”.

Hotel broji ukupno 18 smještajnih jedinica raspoređenih na dva sprata hotela. Radi se o dvosobnim i jednosobnim apartmanima, studio apartmanima i premium sobama. Na krovu se nalazi bazen sa sunčalištem, a u donjem dijelu hotela moderno opremljena teretana u kojoj možete održavati formu 24/7.

U prizemlju, uz recepciju, nalazi se i Lokal, restoran bar otvorenog tipa, koji gostima hotela nudi doručak. Svi ostali posjetitelji mogu doživjeti poseban gastronomski a la carte koncept temeljen na svježim, organskim, lokalnim namirnicama, tradicionalnim jelima i artisan kolačima pripremljenim na moderan, “One Suite” način. Raznoliki meni sadrži i jela prilagođena gostima čiji je odabir vegetarijanska, veganska ili bezglutenska prehrana.

Ovdje također možete uživati u svim vrhunskim domaćim vinima, koja se služe i na čaše, domaćim craft pivama, posebno pripremljenim koktelima, prirodnim sokovima, organskim čajevima te odličnoj kafi Cogito pržionice.

Ljubazno osoblje čini dušu One Suite Hotela. Na usluzi je 24/7. Ukoliko poželite kasnovečernji ili noćni snack, osoblje će ga pripremiti i donijeti u sobu. Zbog svega ovoga za vrijeme boravka u One Suite Hotelu osjećat ćete se kao kod kuće.

Moderni konferencijski prostor

Moderni apartmani One Suite Hotela prostiru se na velikom prostoru, veličine su od 50 do 80 m2. Opremljeni su čajnom kuhinjom, spavaćom sobom i dnevnim boravkom s funkcionalnim radnim prostorom. U svakoj sobi je veliki televizor s najboljim domaćim i stranim programima, velika garderoba, kupaonica i zasebni WC kao i balkon.

Unutar svog objekta, One Suite Hotel također nudi tehnološki moderno uređen konferencijski prostor, skladišni prostor, podzemnu garažu s 32 parking mjesta za automobile te 4 za motocikle. Parking prostor uključuje i punionicu za električna vozila.

Za duži boravak ili prema potrebi, One Suite Hotel u mogućnosti je osigurati i dodatne uredske prostorije. Gdje god da se nalazite, uključujući podzemnu garažu i lift, imat ćete super brzi internet. Zahvaljujući “One Suite Hotel aplikaciji” boravak je doveden do savršenstva. Ako zaboravite ili izgubite ključ, putem ove aplikacije možete otvoriti vrata sobe, komunicirati s osobljem, planirati izlete i rekreativne aktivnosti u okolini, te kupovati suvenire.

ADRESA

One Suite Hotel

Šetalište dr. Franje Tuđmana 1,

20207 Mlini, Dubrovnik, Hrvatska

T: +385 20 222 000

F: +385 20 222 001

M: +385 98 243 391