Novogodišnje slavlje i pripreme za doček Nove godine, Turistička organizacija Grada Novog Sada dočekuje sa još jednim priznanjem

U četvrtak, 20.12.2018. godine, u hotelu Palace u Beogradu, dodijeljene su nagrade od strane YU TRAVEL magazina, gdje je Turistička organizacija Grada Novog Sada proglašena za Šampiona turizma, kao NAJUSPEŠNIJA TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADOVA I OPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE.

Još jedna u nizu nagrada ove godine potvrda je uspJešnog i predanog rada tima Turističke organizacije Grada Novog Sada.
Neke od osvojenih nagrada u 2018. godini jesu nagrada za najbolji promotivni turistički film, zatim nagrada od strane vodećeg svetskog magazina i vodiča Lonely Planet-a za jednu od 10 najpoželjnijih turističkih destinacija za posetiti u 2019. godini, dobitnici smo nagrade “Tustistički cvet” u kategoriji najbolja Turistička organizacija za celokupan rad i doprinos razvoju turizma Novog Sada i Srbije, a posljednja u nizu nagrada za ovu godinu „Šampion turizma“ kao NAJUSPEŠNIJA TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADOVA I OPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE, je potvrda da predan rad i ljubav prema poslu donose najbolje rezultate.
Ostvareni rezultati daju nam podstrek da u narednu godinu uđemo sa više elana i sa još većom željom da oborimo nove rekorde.