Kada je 2009. Amerikanka Elinor Ostrom dobila Nobelovu nagradu za ekonomiju, počelo se intenzivnije govoriti o ulozi pripadnica ljepšeg spola u poduzetništvu i menadžmentu. Iz rezultata istraživanja, koje je objavio časopis The Economist, vidljiv je ženski potencijal u obrazovanju, jer djevojčice danas u školi postižu bolje rezultate od dječaka te veći broj žena završava i fakultet

Sinoć je (27.11.) u Narodnom pozorištu RS u Banja Luci održano još jedno druženje za dame, Ladies In by Jana. Eventu je prisustvovalo oko 180 dama. 

Ovakvi događaji i dalje protiču u znaku promocije ljubavi, humanosti, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoloženje divnih, uspješnih poslovnih dama, onda možemo kazati da ovakvi projekti ispunjavaju sva očekivanja.

Pripadnice ljepšeg spola imale su priliku uživati u predstavi “Odumiranje međeda”. Predstava  je jedna od najuspješnijih predstava Narodnog pozorišta RS, izuzetno je popularna kod publike, a svoju premijeru  doživjela je 27. decembra 2011. godine.

Na XIV pozorišnom festivalu “Dani komedije” 2015. koji je održan u Bijeljini, predstava „ODUMIRANjE MEĐEDA“, proglašena je najboljom predstavom.

Ni ovaj put nisu izostavljene promocije, pokloni, vrhunska muzika i odlična zabava.

Projekt su podržali: Jana, dm, Catrice, Jelena Shop, Oreo, Harmony, Rolls catering.