Projekt ”Ladies In” postao je sinonim uspješnih žena iz Bosne i Hercegovine koje svojim radom promoviraju kulturu i istinske društvene vrijednosti, u zajednici s velikim brojem članica

U četvrtak (05.10.) u gradu na Vrbasu, održan je još jedan event za dame, Ladies In. Ovoga puta 150 pripadnica ljepšeg spola okupilo su se u Muzeju savremene umjetnosti  RS, te su uživale u trosatnom programu.

Druženje je, kako tradicija nalaže, počelo koktelom i ostvarivanjem novih poslovnih kontakata nakon čega je uslijedio centralni dio  programa, panel diskusija o temi „Jer mi njegujemo porodicu svaki dan“. O temi su govorili Snežana Stjepanović, ekonomistkinja, Tatjana Šokčič, NLP trener, Nikolina Aničić, profesorica… U ulozi moderatora našla se Tatjana Marković. Panelistice su istakle važnost porodice u društvu, te su pričale o najvažnijoj ulozi u kojoj su se ostvarile,  u ulozi majke. Nakon diskusije upriličen je svečani program. Uslijedili su kokteli i ukusne delicije, a dame su uživale i uz melodične zvuke poznatog hora Aleksandar Nevski.

Projekt su podržali: Jana, BH telecom, Subrina, Sarajevski kiseljak, Deichmann, Catrice, Milka i Bakal ketering.