Vrijeme u kojem živimo nije nam pretjerano naklonjeno. Nametnute su nam neke nove vrijednosti, a zbog konstantne trke sa konkurencijom, ali i samima sobom, nerijetko zaboravljamo na one koji su namnajvažniji i koji su uz nas u najljepšim, ali i najtežim životnim trenucima. Koliko je jednoj zaposlenoj ženi u društvu u kojem živimo potrebna podrška, vjerujemo, zna svaka od vas ponaosob. Koliko nam je važno da nas neko potapše po ramenu kada nismo imale dobar dan na poslu, ili se istinski raduje svakoj našoj poslovnoj pobjedi, spoznajemo barem jedanput mjesečno

U ljetnoj bašti “Sydney” ispred Narodnog pozorišta u Tuzli (12. 09.) s početkom u 19:30 održat će se ljetni tematski Ladies & Gentlemen event, u sklopu Ladies In koncepta događaja koji se organizira svakog mjeseca u BiH, s ciljem ukazivanja važnosti istinskog prijateljstva, iskrene ljubavi i svesrdne podrške.

 Centralni dio programa je panel diskusija o temi “Jedni drugima smo podrška”. Diskutirat će se o važnosti podrške kako u poslovnom, a tako i privatnom okruženju.   

Nakon diskusije bit će upriličen svečani program, a sve prisutne očekuju i brojna iznenađenja.