Ovo nije prvi put da je liderica jedne od najpoznatijih talijanskih modnih kuća, Donatella Versace, mnoge zabrinula zbog iznimno mršave figure. Pojavila se na crvenom tepihu postavljenom u sklopu 75. po redu Venecijanskog filmog festivala

Donatella Versace, 63-godišnja potpredsjednica modne kuće Versace i kreativna direktorica zadužene za žensku i mušku ready-to-wear kolekciju, liniju modnih dodataka i mladenačke odjeće te kolekciju odjeće od trapera, na crvenom je tepihu u Veneciji pokazala krajnje mršavu figuru u vatreno crvenoj haljini.

Pojavila se ondje na premijeri filma ‘A Star is Born’ u kojem glavne uloge tumače Bradley Cooper i glazbenica Lady Gaga. Tepihom je moćna modna liderica prošetala uz Irinu Shayk, rusku manekenku i partnericu Bradleya Coopera, koja je blistala u zlatnoj kreaciji s, pogađate, potpisom Versace.

Donatellina haljina uska je te je još više isticala njenu mršavu figuru i posebno mršav struk, a budući da je otvorena na dekolteu te da otkriva ruke, bilo je teško oteti se pomalo nelagodnom dojmu. (gloria.hr)