Proteklog vikenda na Jahorini „Festivalom 365“ prvi put je svečano otvorena ljetna sezona, a tokom tri festivalska dana nastupile su najpoznatije zvijezde regiona, poput Severine, Petra Graše i Lexington benda. Arena Sol Azur u kojoj su se održavali koncerti, bila je puna oba dana, a svi gosti uživali su u vrhunskom provodu, usred netaknute prirode, ali i učestvovali u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama, kao i u panoramskom obilasku planine šestosjedom

Prvi ljetni planinski festival obilježile su nezapamćene žurke, a iz uprave Olimpijskog centra „Jahorina“ navode da im je nakon uspješnog održavanja prvog EXIT 84 festivala, posebno drago da Jahorina ponovo okuplja i povezuje region jednim muzičkim dešavanjem. Pored toga, sve veći broj investitora se interesuje i dolazi na olimpijsku planinu što je jedan od pokazatelja da rukovodstvo Olimpijskog centra nastavlja da ostvaruje dobre rezultate.

„Ponosni smo što su u protekla tri dana gosti iz cijelog regiona uživali u jedinstvenoj planinskoj atmosferi, ali i fantastičnim nastupima ispred hotela Bistrica. Broj gostiju koji su došli, dobar je pokazatelj da smo svakog dana bliži ostvarenju naše vizijie, a to je – da Jahorina živi i sija olimpijskim sjajem 365 dana u godini“, istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i dodao da sve posjetioce tokom ljetne sezone očekuje pregršt sportskih i zabavnih sadržaja, te pozvao sve zaljubljenike u ljetni planinski turizam da posjete Jahorinu, ali i pobjegnu od vrućine.

Neposredno prije početka dugo očekivanog nastupa najpopularnije hrvatske zvijezde, Severine, pjevačica je izjavila: „Veoma sam srećna što ću večeras nastupiti i otvoriti ljetnu sezonu upravo ovdje na Jahorini, ali i premijerno otpjevati novu pjesmu pod nazivom Tutorial. Takođe, želim sa vama da podijelim jednu lijepu vijest, a to je da ću uskoro obradovati svoju publiku i novim albumom koji je već uveliko u pripremi“. Koliko je uživala na nastupu, govori i poruka koju je na kraju poslala publici – da je ne zaborave.