Sinoć (27.03.) je u BKC Tuzla održan drugi martovski ”Ladies In by Jana” event kojem je prisustvovalo više od 350 dama iz svih sfera biznisa

Pićem dobrodošlice, slasticama, cateringom i promocijama prijatelja projekta, u odličnoj atmosferi i raspoloženju, Tuzlanke su dočekale prvi proljetni Ladies In event.

Uz druženje, umrežavanje i sticanje novih poslovnih, ali i privatnih prijateljstava, razmjenu iskustava, dame su posebno uživale i u novitetima koje su predstavili prijatelji eventa.

Najviše pažnje ove večeri privukli su noviteti i promocija branda Le Petit Marseillais, koji su i obradovali 10 najsretnijih dama, vrijednim poklon paketima iz Nove Detox linije, a koja nosi poruku: Osjeti svježinu od korjena do vrha kose
Le Petit Marseillais je iz srca prirode odabrao dva autentična sastojka, listove verbene i čajevca, te stvorio liniju proizvoda za svježinu i detoksikaciju koji čiste i osvježavaju vašu kosu od korjena do vrha.

”Isprobajte novu Le Petit Marseillais recepturu koja čisti, obnavlja, otpetljava i osvježava vašu kosu od korjena do vrha, čineći ju svježom i laganom, te joj pruža zdrav izgled oslobođen svih nečistoća”, poručile su ljubazne promoterke na eventu.

Pored pića dobrodošlice generalnog pokrovitelja Jana, voda s porukom, i ostalih prijatelja projekta: Sarajevski kiseljak, Red Bull i Vinarija Nuić, sve gošće uživale su u specijalitetima i cateringu Restorana Royal iz Tuzle, ali i poklonima za koje su se pobrinuli: GiPS Tuzla, Deling Invest, Maggi, Mliječna Industrija 99, Urban Home, Aqua Mineral, Milka & Peanut Caramel, Nescafe i Agora.

Ono što je također specifično za Ladies In druženja jeste i izbor predstave koja zapravo nosi posljednju poruku i utisak sa ovih druženja.

Za ovu posebnu proljetnu noć organizatori su odabrali genijalnu predstavu ”Ludilo udvoje”, sa koje su sve prisutne ponijele samo dobro raspoloženje i sigurno će ju poželjeti pogledati ponovo.

Sljedeće druženje zakazano je za četvrtak, 29. marta u ROYAL PLAZI Banja Luka, sa početkom u 19:00 sati, a za odličnu atmosferu pobrinut će se sjajna glumačka ekipa predstave ”COSA NOSTRA”.