Ljeto je pravo vrijeme da se zabavite ovakvim enterijerom, a za investiciju vam nije potrebno mnogo. Dovoljno je da uobičajne boje u kojima ste namjeravali kupovati namještaj i kućne detalje, zamijenite za plavu i bijelu, te dodate malo crvene

Ako ove godine ne možete na more ili vam je ono još daleko, zašto ne biste u životnom prostoru napravili morski štih uz nekoliko dekorativnih predmeta i promjena? Nekada je dovoljno da samo jednu prostoriju uredite morskim motivima, te da baš ona postane vaš najdraži kutak u kući.

Ljeto je pravo vrijeme da se zabavite ovakvim enterijerom, a za investiciju vam nije potrebno mnogo. Dovoljno je da uobičajne boje u kojima ste namjeravali kupovati namještaj i kućne detalje, zamijenite za plavu i bijelu, te dodate malo crvene.

Već ste na pravom putu. A na internetu ćete pronaći mnoštvo kućanskih asesoara s morskim motivima.

Također, sve nijasne plave su dozvoljene: blijeda ili tamno plava, aqua, tirkiz, mornarska plava. Plavu boju obavezno kombinirajte s bijelom, posebno ako želite postići mediteranski ugođaj. Uz te dvije boje dobro se slažu blagožuta, terakota, breskva ili lavanda.