Čak i ako trenutno niste na moru, neodoljivi i čarobni miris plaže može vas svuda pratiti. Pronašli smo šest mirisa koji podsjećaju na jedinstveni miris ljeta i mora

Poznat vam je onaj slasni miris plaže u kojem se stapaju miris mora, soli, kreme za sunčanje? I onaj tako dobar, blaženi osjećaj koji taj miris pobuđuje?

Upravo tako miriše idućih šest parfema, toaletnih voda i kolonjskih vodica koje će vas odvesti na plažu čak i ako niste na njoj:

  1. Estée Lauder “Bronze Goddess”

Kremaste note kokosa uz dodatak pralinea i karamele probudit će brozanu “boginju u vama”.

  1. Tom Ford “Orchid Soleil”

Senzualan i blistav, ovaj parfem pruža zavodljivu toplinu gole osunčane kože. Orijentalno-cvjetna kategorija sadrži rozkasti papar, crnu orhideju, tuberozu, pačulij i vaniliju.

  1. Avon “Aspire Debut”

Izuzetna kombinacija napravljena od mirisa kruške i egzotičnog voća, pomiješana sa sofisticiranim cvjetnim notama ljiljana i đurđice i intenzivnim mirisom jantara u osnovi. Bogata mješavina orijentalnih nota koje odišu snagom.

  1. Nuxe “Sun”

Slasna mirisna vodica prva je osvježavajuća toaletna voda sa sunčanim notama. Njeni blistavi tonovi slatkih narandži i petitgraina (lista gorke narandže) apsolutno su neodoljivi. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvjetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, vode nas u daleke tropske krajeve.

  1. Jean Paul Gaultier “Classique Summer”

Miris inspiriran divljim indijskim ljetom koji pruža totalni zen svojim začinskim, voćnim i cvjetnim notama. Sadrži note klementine, cvijeta naranče, Sambac jasmina, irisa, ylang-ylanga, vanilije i mošusa. Drvenasti, citrusno-cvjetni miris koji podsjeća na francusku rivijeru.

  1. Le Couvent des Minimes “Eau des Minimes”

Izvorna mirisna vodica ujedinjuje citrusne note grejpa i crvene narandže s nježnim sljezom, elegantnim mirisom dragocjenog nerolija za dobro raspoloženje i diskretnim notama revitalizirajućeg ružmarina. Ta jedinstvena kombinacija donosi pravi dašak Provanse.

(Zadovoljna.hr.)