Španski arhitekta Ramón Esteve predstavio je projekat prekrasne ljetne rezidencije u šumovitom dijelu Valencije

Grad Valencia postao je bogatiji za još jedno zanimljivo arhitektonsko izdanje. Naime, poznati arhitekt Ramón Esteve predstavio je projekat pod nazivom “Home in the Pine Forest”, koji donosi ljetnu rezidenciju inspiriranu balkonom koji nikad ne prestaje. Kad pogledate eksterijer, jasno je što je arhitekt želio postići.

Kako sam naziv sugerira, nalazi se u gustoj borovoj šumi, udaljena je od znatiželjnih pogleda i nepotrebne buke. Uređena je prema najmodernijim standardima te u skladu s trendovima, ali na svoj originalni način.

Zemljani tonovi dominiraju u jednakoj mjeri eksterijerom i interijerom, baš kao i pokoji zeleni elementi koji dolaze u vidu ukrasnog bilja. Materijali koji su najzastupljeniji su beton, drvo i kamen koji je karakterističan za mediteransko podneblje.

Dizajn interijera je rađen prema načelu minimalizma, a glavni cilj je bio stvoriti mnoštvo prostora te dotoka prirodne svjetlosti.

(buro247.hr)